Tilbage...

Morsø Ungdomsråd

Beskrivelse:

Morsø Ungdomsråd er et ungdomsorgan for unge i alderen 13- 25 år. Vi har base på Ungdomsskolen og vores primære opgave er at lave spændende arrangementer for unge på Mors, som vi selv følger fra idé til slutning.
Hvis du er ung, fuld af ideer og klar til at prøve noget nyt, så er Morsø Ungdomsråd noget for dig! 
Vi er en selvstændig gruppe af sjove, seje og engagerede unge, der hvert år holder en masse fede arrangementer, og det kan du være en del af!
Vi har blandt andet holdt Get lose, hvor Kidd var vores hovednavn, julebal, som var for 16+ hvor KATO kom, Ungfest, et alkoholfrit diskotek; Cafe Strubeluft, musikcafe med masser af hygge; Debataften og meget, meget mere!
Vi har også flere gange hjulpet til ved Ungdomsskolens arrangementer - Du har måske set os til Vigsø-træf (hvor vi stod i vores telt og lavede pandekager), eller til én af Ungdomsskolens cafeaftener? 
Som du kan høre er Ungdomsrådet meget aktivt, og her lærer vi at udvikle projekter, søge penge i kulturpuljer som UAK eller lignende, og der er altid plads til, at du kan ytre din mening og blive hørt! Ud over at søge penge i kulturpuljer er vi støttet af kommunen, og hvert år får vi tildelt penge af Folkeoplysningsudvalget.  
Hvis du skulle være interesseret i at komme med i Ungdomsrådet, så kontakt Ungdomsskolen eller vores formand eller næstformand på nedenstående kontakt oplysninger:

 
Carina Lykke Svindborg – Formand : tlf. 21 43 76 34, e-mail Carina.l.s@hotmail.com
Astrid Yde Larsen – næstformand: tlf. 41 15 09 59, e-mail Astridlarsen@hotmail.com

Du kan også finde os på facebook! 

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig!!


Sted:
Tranevej 2
7900 Nykøbing Mors


Kontaktperson: Carina Lykke Svindborg, telefon: 21 43 76 34

Alder: 13 - 18 år

Aktivitetstype: Holdaktivitet

Køn: Både drenge og piger

Klubinformationer:
Ungdomsskolen Mors
Tranevej 2
7900 Nykøbing Mors

Telefon: 99706280
Email: ung@morsoe.dk
Hjemmeside: www.ungmors.dk